De mooiste verlovingsring

Wil je jouw geliefde verrassen door een verlovingsring te kopen? In het assortiment van Juwelier Lambregts vind je diverse ringen. Kies voor een simpele gouden, witgouden, zilveren of roségouden verlovingsring. Ga voor een opvallendere variant met diamanten of een robuuste ring. Of kies jij liever voor een ring met een grote briljant? De mogelijkheden zijn oneindig. Lees verder en ontdek het gehele assortiment.

Ons merk assortiment

Wij verkopen een breed assortiment aan merken sieraden en horloges. Ben je benieuwd naar onze merken? Neem een kijkje op onze overzichtspagina.

Onze merken
Winkel Juwelier Lambregts

Verras je geliefde door een gouden, witgouden, zilveren of rosé verlovingsring te kopen

Trouwen doe je maar een keer. Daarom wil je deze belangrijke gebeurtenis natuurlijk zo bijzonder mogelijk maken. Hier begin je mee door een prachtige verlovingsring te kopen. Kies voor een gouden, zilveren of rosé variant en verras jouw geliefde met een verlovingsring die geheel aansluit bij haar of zijn smaak. Bij Juwelier Lambregts vind je ringen van diverse merken. Kies bijvoorbeeld voor een ring van het merk Pas Diamonds, Eclat, Zinzi, Boccia, Breil of Balmain. Dankzij het uitgebreide aanbod vind je zeker de perfecte verlovingsring om je liefde kenbaar te maken.

Kies uit een uitgebreid assortiment

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, staat ons professionele team voor je klaar om je te ondersteunen bij het kopen van de perfecte verlovingsring. Bezoek onze winkel en bekijk het gehele assortiment. Hier kun je kiezen voor de mooiste gouden, zilveren of rosé verlovingsring. Moet de ring vermaakt worden? Wij zijn je graag van dienst met onze reparatie en vermaak service. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 - 501 28 96 of door te e-mailen naar info@juwelierlambregts.nl.