Ontdek de winkels van Zinzi

Als je op zoek bent naar sieraden van het merk Zinzi, moet je echt een keer langs Juwelier Lambregts, want dit is een van de winkels waar je deze prachtige sieraden aangeboden krijgt. Naast de sieraden van Zinzi vind je bij ons ook sieraden van diverse andere merken. Kies voor een prachtige collier van Tommy Hilfiger of kies voor een subtiele armband van Boccia. Ben je benieuwd naar alle prachtige sieraden van Zinzi? Kom dan gerust langs in onze winkel.

Ons merk assortiment

Wij verkopen een breed assortiment aan merken sieraden en horloges. Ben je benieuwd naar onze merken? Neem een kijkje op onze overzichtspagina.

Onze merken
Winkel Juwelier Lambregts

Zinzi sieraden kopen bij een van de mooiste winkels van Nederland

Juwelier Lambregts is een van de winkels waar Zinzi sieraden worden verkocht in Nederland. Woon jij in de omgeving van Etten-Leur en wil je graag eens deze bijzondere collectie bewonderen? Kom langs in onze winkel en bekijk de mooiste oorbellencolliersarmbandendameshorloges en ringen van dit merk. Heb jij een voorkeur voor kleur? De sieraden van Zinzi worden in verschillende kleuren aangeboden waaronder zilver, rosé en goud. Draag jij het liefste subtiele sieraden? Of ga je graag over de top met sieraden die worden ingelegd met steentjes? Beide type sieraden vind je in de collectie van Zinzi.

Laat je adviseren door onze professionals

Ben je op zoek naar een van de winkels waar Zinzi sieraden worden verkocht? Dan zit je bij ons goed. Kom langs in onze winkel en bewonder de uitgebreide collectie. Laat je adviseren door ons professionele team. Heb je voorafgaand nog vragen? Geen enkel probleem! Je bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 076 - 501 28 96 of te e-mailen naar info@juwelierlambregts.nl.