Horloge reparatie

Naast dat wij prachtige horloges aanbieden van diverse merken, zorgen wij er ook graag voor dat je horloge wordt voorzien van een reparatie wanneer deze niet meer naar behoren werkt. Onze speciale reparatie service staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Ons deskundige team heeft veel ervaring met horloge reparaties en weet precies wat er gedaan moet worden om je horloge er weer als nieuw uit te laten zien. Benieuwd naar onze andere diensten? Lees dan gerust verder.

Ons merk assortiment

Wij verkopen een breed assortiment aan merken sieraden en horloges. Ben je benieuwd naar onze merken? Neem een kijkje op onze overzichtspagina.

Onze merken
Winkel Juwelier Lambregts

Wanneer je horloge stuk is, kies je het beste voor een reparatie

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je een horloge hebt dat niet goed meer werkt. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je horloge de juiste tijd aangeeft en soms is hier een horloge reparatie noodzakelijk voor. Valt jouw horloge niet meer te repareren, maar kun je echt niet zonder horloge? In onze collectie vind je zowel prachtige herenhorloges als dameshorloges. Deze zijn van merken als Tommy Hilfiger, Seiko, Hugo Boss, Boccia, Zinzi en Danish Design.

Neem contact met ons op

Werkt je horloge niet meer goed? Kies voor een horloge reparatie uitgevoerd door een van onze professionals en geniet nog vele jaren van een perfect werkend horloge. Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment? Kom dan langs in onze winkel. Heb je voorafgaand aan je bezoek specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 076 - 501 28 96 of info@juwelierlambregts.nl.